Renovatie steiger huren?

Een renovatie steiger huren kan snel en voordelig!

Op zoek naar een veilige en snelle service? Huur dan uw renovatie steigers bij Steigerbouw Gelderland. Onze renovatie steigers zijn uitermate geschikt voor schilderwerk, stucwerk en andere renovaties. Hierbij maken we gebruik van steigers van de kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare steiger fabrikant Layher Blitz.

Waarom uw renovatie steiger huren bij Steigerbouw Gelderland?

Bij Steigerbouw Gelderland onderscheiden we ons door naast steigers te verhuren van het merk Layher Blitz gebruik te maken van eigen materialen. Dit geeft ons de ruimte om enorm snel te kunnen schakelen en bouwen.
Wordt er eenmaal op locatie net iets anders verwacht van onze steigers dan vooraf besproken is? Geen probleem voor onze vakmensen. We denken met de opdrachtgever mee en passen hierin de nodige logica per vakgebied toe.
Nauw contact met de opdrachtgever en het gebruik van eigen materialen zorgen er dus voor dat we enorm snel kunnen schakelen. Dit alles terwijl de veiligheid ten aller tijde gewaarborgd wordt.
Bekijkt u onze projecten pagina eens om te zien hoe wij onze opdrachtgevers in het verleden al van dienst zijn geweest.

Layher Blitz steigers

Bij renovatieprojecten maken we bij Steigerbouw Gelderland gebruik van steigers van het merk Layher Blitz. Deze gevestigde naam is enorm betrouwbaar, vandaar dat we bij Steigerbouw Gelderland vertrouwen op deze steigers.
Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen aan deze steigers. Ze zijn eenvoudig en snel te (de)monteren, wat ons wederom de ruimte geeft om snel te kunnen schakelen.
Ook zijn deze steigers erg smal in vergelijking met andere renovatie steigers, namelijk slechts 73 centimeter. Dit zorgt ervoor dat de Layher Blitz steigers enorm bruikbaar zijn wanneer er weinig ruimte is, zoals bij projecten in de binnenstad.
Dit maakt dat we bij Steigerbouw Gelderland vertrouwen op deze steigers.

Bent u overtuigd door onze hoogwaardige steigers en snelle service? Neem dan direct contact met ons op.
We zijn iedere werkdag bereikbaar van 08:00 uur – 17:00 uur. Bel of mail ons om direct antwoord te krijgen, of vul het contactformulier in.
Of vul hieronder het offerteformulier in om direct een offerte aan te vragen.

Z

Flexibel

Z

Nauw contact

Z

Veilig

Offerte aanvragen?

Voer onderstaand formulier in, om een offerte aan te vragen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!


    Elke werkdag te bereiken van 08:00 tot 17:00!

    Steigerbouw Gelderland verricht diverse werkzaamheden zoals het opbouwen van renovatiesteigers, schoorsteensteigers en allroundsteigers. De steigers huren is ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte, of meer informatie!