Schoorsteen steiger huren?

Een schoorsteen steiger huren kan snel en voordelig!

Bent u op zoek naar een betrouwbare schoorsteen steiger? Huur uw schoorsteen steigers dan bij Steigerbouw Gelderland. Onze schoorsteen steigers bieden u een veilige en maatwerk oplossing voor ieder soort dak. Het dakoppervlak, de hellingshoek of locatie van de schoorsteen zijn wat dit betreft geen enkel punt. Wij zorgen voor een steiger die past bij uw project.

 

Schoorsteen steiger huren bij Steigerbouw Gelderland

Met een schoorsteen steiger van Steigerbouw Gelderland bent u verzekerd van een maatwerk oplossing. We luisteren naar uw specifieke wensen en toepassingen om vervolgens een steiger te leveren (en bouwen) die hier perfect op aansluit.
Daarnaast zijn we in staat om snel te schakelen wanneer de situatie op locatie afwijkt van de geschetste situatie vooraf. Onze vakmannen luisteren naar uw wensen, maar nemen eenmaal op locatie de gepaste logica per vakgebied mee in hun overwegingen. Op deze wijze blijft de veiligheid altijd voorop staan tijdens onze werkzaamheden en die van onze opdrachtgevers.
Bovendien hanteren we bij Steigerbouw Gelderland scherpe en eerlijke prijzen. Realistische, maar scherpe planningen en budgetten is waar wij voor staan. Geen onrealistische verwachtingen en altijd tegen een scherpe prijs.

 

Dakkapel steigers en nog veel meer

Bij Steigerbouw Gelderland verhuren we niet alleen schoorsteen steigers. Voor ander werk op het dak hebben we bijvoorbeeld dakkapel steigers. Maar hier blijft het zeker niet bij.
Klik hier om te zien welk type steigers wij nog meer aanbieden. Of neem een kijkje op onze projecten pagina om te zien welke steigers wij in het verleden al gebouwd hebben.
Voor ieder project hebben wij een maatwerk oplossing om de werkzaamheden veilig en efficiënt te laten verlopen.

Bent u benieuwd wat onze hoogwaardige steigers en snelle service voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op.
We zijn iedere werkdag bereikbaar van 08:00 uur – 17:00 uur. Bel of mail ons om direct antwoord te krijgen, of vul het contactformulier in.
Of vul hieronder het offerteformulier in om direct een offerte aan te vragen.

Z

Maatwerk oplossingen

Z

Veiligheid

Z

Scherpe prijzen

Offerte aanvragen?

Voer onderstaand formulier in, om een offerte aan te vragen.
Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!


    Elke werkdag te bereiken van 08:00 tot 17:00!

    Steigerbouw Gelderland verricht diverse werkzaamheden zoals het opbouwen van renovatiesteigers, schoorsteensteigers en allroundsteigers. De steigers huren is ook mogelijk. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte, of meer informatie!